Respiră adânc, porneşte motorul și pleacă la drum! Provoacă oraşul, alătură-te junglei urbane, preia controlul și lasă totul în urmă pentru a te bucura de libertatea fiecărui viraj. Drumurile noi trebuie explorate, natura așteaptă să te impresioneze, iar mintea ta e gata să se simtă liberă. Călătoria perfectă către necunoscut: modelele noastre BMW Motorrad din gama Roadster. Îmbinând cele mai importante aspecte ale celor două lumi, te poţi bucura de libertatea şi controlul suprem al motocicletei în orice provocare viitoare. Noi suntem pregătiţi. Tu eşti?

CUTEZĂTORUL

BMW G 310 R

Urmează-ţi visele, dar într-o manieră mai rapidă: BMW G 310 R este pregătit pentru orice provocare pe care ţi-o asumi. Intuitiv şi agil, este ușor de controlat și de manevrat, în timp ce motorul optimizat prin Ride by Wire și prin ambreiajul anti-hopping se va asigura că puterea este distribuită optim, viraj după viraj. Indiferent că explorezi jungla urbană sau vrei să evadezi din ea - G 310 R te aşteaptă.

Programează Test Ride

CURAJOSUL

BMW F 900 R

Suflet de curse, motocicletă de curse - urmează-ți intuiția și întâlneşte-te cu F 900 R! Oricare ar fi următoarea ta destinație, ești pregătit să te distrezi. Roadster-ul dinamic cere pur și simplu să fie provocat și răspunde cu precizie și acuratețe ca și cum ţi-ar traduce gândurile direct prin plăcerea pilotajului. Eşti curios? Pune-ţi adrenalina la treaba!

Programează Test Ride

NEÎNFRICATUL

BMW S 1000 R

Dacă puterea dusă la cote maxime ar avea un nume, acesta ar fi: S 1000 R. Cu toate acestea, nu este vorba doar de putere, ci și de controlul optim în orice moment. Roadster dinamic la exterior, superbike la interior, S 1000 R profită la maxim de fiecare nouă provocare ce te aşteaptă: ultra precis, ultra agil și ultra distractiv. Încercă-l, dacă îndrăzneşti.

Programează Test Ride

VITEAZUL

BMW R 1250 R

Timpul zboară atunci când te bucuri de fiecare secundă a călătoriei tale. Partenerul perfect pentru noi provocări? O motocicletă ce nu face compromisuri. R 1250 R este alegerea perfectă pentru drumuri relaxante și excursii sportive, combinând tehnologia inovatoare cu un design atemporal și cu motorul puternic - totul într-o singură motocicletă. Fară timp de pierdut!

Programează Test Ride

ÎMBRĂCĂMINTEA POTRIVITĂ

Casca Street X.

Dezvoltată special pentru utilizarea pe stradă, casca Street X este tovarășul tău ideal. Vine în patru variante de culoare.

Jacheta Raceflow.

Vara e prea fierbinte? Așa și trebuie. Geaca Raceflow înseamnă că poți pleca la drum cu cea mai bună ventilație și protecție posibilă.

Ghetele Ride.

Ghetele de tip "sneaker" de înaltă calitate din piele de vită merg bine atât cu blugi, cât și cu costumul moto. Dar ranforsările și protecțiile lor le arată caracterul.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.