F 750 GS

9.650 €*

135 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 750 GS.

BILETUL TĂU SPRE AVENTURĂ

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău. Gama standard extinsă cu ABS Pro, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) și semnalizatoarele cu leduri, precum și modurile de mers opționale Pro te fac să nu îți mai dorești nimic. Iar cu noua înălțime de șa „foarte joasă”, ca echipament special, începutul următoarei tale aventuri este mai simplu ca niciodată. Așa că urcă-te pe motocicleta F 750 GS și experimentează #SpiritofGS.

ACCENTE PENTRU DORNICII DE AVENTURI

Fiecare pornire este ușoară.

Manevrarea agilă, confortul ridicat și posibilitatea unei suspensii joase fac mai ușoară intrarea în lumea GS. Pentru a fi siguri că stai perfect, F 750 GS poate fi adaptată la diferite înălțimi ale șeii: de la joasă 770 mm până la 830 mm. Mai mult: poziția relaxată, dar totuși activă a șeii și suportul ergonomic variabil susțin siguranța în mod activ și formează o unitate între tine și motocicletă – pentru un touring confortabil.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR PUTERNIC

57

57 kW (77 CP) putere motor max. la 7500 rot/min

83

83 Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min

853

cmc capacitate cilindrică

15

litri volum rezervor

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Testează motorul

F 750 GS îți provoacă setea de aventură: Motorul cu doi cilindri în linie de 57 kW (77 CP) oferă suficientă putere la roata din spate – cu un consum redus (4,1 l la 100 km conform WMTC).

Ești pilot cu permis categoria A2? Atunci, varianta cu putere redusă de 35 kW (48 CP) îți oferă o adevărată senzație GS.

SUNET DISTINCTIV

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

DESIGN PUTERNIC, STIL INDIVIDUAL

Alege-ți varianta de culoare

F 750 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

Style Triple Black

Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 750 GS. Și a ta?

Lightwhite uni

Modelul clasic, la care culoarea de bază rămâne negru, întoarce capetele grație carenajului alb și șeii de culoare roșu-negru.

Stilul Sport

Sportiv în totalitate: Vopseaua San Marino albastru metalizat apare la jantele metalice gri granit și designul de bandă pe o suprafață mare.

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU AVENTURA TA

Cască GS Carbon

Cască enduro sportivă, perfect adecvată pentru ture.

Costum Rallye

Costum pentru teren accidentat cu inserție impermeabilă, detașabilă.

Mănuși Rallye

Mănuși mai subțiri de vară pentru șosea și offroad.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.