F 800 GT

10.850 €*

150 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW F 800 GT.

URCI ȘI PORNEȘTI. CĂLĂTORIA ÎNCEPE.

Pur și simplu te urci în șa și pornești la drum, lași rutina cotidiană în urmă și te bucuri de plăcerea pură a condusului: modelul BMW F 800 GT reproiectat îți oferă și mai multe elemente adecvate pentru touring sportiv și dinamic la fiecare călătorie, indiferent dacă este vorba de alei idilice, trecători montane șerpuitoare sau autostrăzi nesfârșite. Grație motorului viguros cu doi cilindri în linie, cu o putere impresionantă de 66 kW (90 CP), fiecare călătorie va fi rapidă – și vei îndeplini noul standard Euro 4 în același timp. Această motocicletă este echipată și cu Ride-by-Wire, o serie de moduri de condus și ABS ca dotări standard. Confortul este sporit cu ajutorul protecției extinse împotriva vântului și a intemperiilor. În plus, și motorul sporește calitatea touringului, cu o finețe în funcționare silențioasă și totodată puternică, perfectă pentru călătoria ta. Printre alte opțiuni se numără ASC (control automat al stabilității) și sistemul verificat și testat Dynamic ESA (reglare electronică a suspensiei). Pe scurt, tot ce ai de făcut este să te urci în șa și să pornești la drum. GT clasic. Tourer de neoprit.

DESIGNUL MODELULUI F 800 GT

Alege-ți stilul.

Sunt disponibile trei opțiuni de culoare, pentru un aspect distinctiv. Fiecare conferă modelului F 800 GT un caracter diferit, de la elegant la supersportiv. Poți decide care este cel mai potrivit pentru tine și stilul tău de condus.

Gravity blue metalizat mat

Pentru un aspect mai elegant.

Light white nemetalizat

Remarcabil și deosebit de sportiv.

Black storm metalizat

Conferă tourerului sport un aspect chiar și mai dinamic.

Design ușor și elegant.

Carena are un design dinamic și este ideală pentru touring pe orice vreme. Liniile clare promit plăcerea pură a condusului de la bun început – o promisiune care este îndeplinită. Bordul are un nou design al cadranelor și furnizează o gamă mai largă de informații. Detaliile aspectuoase, precum noul parbriz cu logoul GT mat sau panoul lateral galvanizat cu inscripția F 800 GT, accentuează noul design. Un alt element care atrage atenția este toba, care nu este doar atrăgătoare, ci și respectă standardul Euro 4.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

66

kW (90 CP) la 8 000 rpm

86

cuplu maxim de strângere în Nm la 5 800 rpm

206

kg greutate (cu echipamente speciale)

83

litri de spațiu de depozitare

Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

DATE SI ECHIPAMENT

Motor puternic cu doi cilindri, pentru touring dinamic.

O răsucire a manșonului de accelerație și 90 de cai-putere (66 kW) te asigură că rutina ta cotidiană nu te va ajunge din urmă prea curând. Motorul cu doi cilindri în linie, răcit cu apă, cu o capacitate de 798 cc, asigură o forță de tracțiune remarcabilă la fiecare drum, livrând putere supremă datorită unei transmisii cu curea dințată care necesită foarte puțină întreținere. Bascula lungă și suspensia fermă asigură un nivel ridicat de stabilitate, garantând o experiență superbă a condusului.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL F 800 GT

Tobă standard

Tobă extraordinară din oțel inoxidabil.

Tobă sport Akrapovič

Titan/oțel inoxidabil. Pentru un sunet în doi cilindri deosebit de puternic.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 B Motor cu șase cilindri în linie.

Confortul și siguranța sunt cei mai buni tovarăși de călătorie.

Controlul și confortul perfect sunt și ele garantate de acest puternic vehicul distractiv: o gamă largă de variante de șa și manetele reglabile de ambreiaj și de frână îți permit să-ți reglezi motocicleta în funcție de nevoile tale ergonomice. Sistemul Dynamic ESA (reglarea electronică a suspensiei) îți permite să reglezi amortizarea la revenire a unității spate, pentru o acțiune optimă de amortizare și confort la condus. Grație sistemului Ride-by-Wire, acum ai un control mult mai fin al accelerației. Grație modurilor standard Rain și Road, precum și modului opțional Dynamic, F 800 GT se poate adapta perfect oricărei suprafețe de drum și oricărui stil de condus.

ABS-ul BMW Motorrad este și el inclus ca echipament standard, ca să te ajute la fiecare manevră de frânare. Sistemul opțional ASC, controlul tracțiunii, asigură și mai multă siguranță – mai ales pe drumuri umede.

Mai multă individualitate: echipamente opționale și accesorii.

Modelul standard F 800 GT întruchipează deja idealul în materie de Gran Turismo aproape la perfecție, combinând sportivitatea și confortul la drum lung. BMW Motorrad oferă și o gamă largă de echipamente opționale și accesorii pentru personalizarea motocicletei F 800 GT conform nevoilor tale specifice. De exemplu, oferim o varietate de soluții practice de depozitare. Cu aceste soluții, poți lua ce vrei la tine, fie pentru drumuri lungi, pentru ieșiri scurte sau pentru naveta zilnică până la serviciu.

ACCESORII PENTRU MOTOCICLETA TA F 800 GT

Cutie de touring

Cutie de plastic de culoare neagră, cu carcasă rigidă și protecție la stropire.

Parbriz cu tentă fumurie

Parbriz cu tentă fumurie pentru o tușă personală, care atrage privirile

Navigator V cu suport cu 4 butoane

Dispozitiv de navigație GPS cu Bluetooth optimizat pentru utilizarea pe motociclete

ÎMBRĂCĂMINTE ADECVATĂ PENTRU TOURING

Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

Îmbrăcăminte și echipamente funcționale de motocicletă pentru naveta zilnică sau pentru următoarea ta excursie pe distanțe mari.

Află mai multe

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.