F 800 R

9.100 €*

126 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 800 R.

ALL-ROUNDERUL MODERN.

Poți face orice cu acest roadster activ, de la plimbări urbane până la touring sau la condus ambițios și sportiv pe drumuri sinuoase de țară. BMW F 800 Rcombină agilitatea, caracterul practic de zi cu zi și performanța dinamică într-un pachet sportiv integrat. Grație motorului său viguros de 66 kW (90 CP), vei simți de ce este capabil de fiecare dată când tragi de accelerație: manevrabilitate extraordinară și control total al drumului. Însă F 800 R nu oferă doar performanță sportivă și manevrabilitate ușoară, ci dispune și de tehnologie inovatoare: Ride-by-Wire și o serie de moduri de condus, ABS ca dotare standard și sistemele opționale precum ASC sau Dynamic ESA garantează că întreaga putere este transferată în siguranță pe drum.

DESIGNUL MODELULUI F 800 R

Alege-ți stilul.

Trei culori pun în evidență designul dinamic. F 800 R are un aspect deosebit de sportiv și de dinamic în culorile sporturilor cu motor BMW. Poți alege o bandă roșie pe jante, în semn de tribut pentru modelul S 1000 RR – supermotocicleta legendară.

Light white uni / Lupin blue metalizat / Racing red uni

În culorile clasice ale sporturilor cu motor BMW, F 800 R are un aspect suplu și agil.

Racing Red nemetalizat

În această combinație atrăgătoare de culori, F 800 R are un aspect deosebit de sportiv.

Black storm metalizat

Vopseaua neagră conferă modelului F 800 R un aspect deosebit de agresiv și dinamic.

Un design de care te poți bucura.

Îți poți da seama numai după aspectul său: F 800 R este motocicleta perfectă dacă nu-ți dorești altceva decât să te urci pe ea și să te distrezi. Liniile precise și elementele ornamentale minimaliste dau o senzație de agilitate sprintenă, în timp ce furca inversată sugerează forță de propulsie dinamică, chiar și atunci când motocicleta stă pe loc. Bordul de înaltă performanță are un nou design al cadranelor, iar afișajul multifuncțional clar îți oferă acum chiar și mai multe informații. O altă caracteristică interesantă este noua tobă, care nu doar că arată la fel de bine cum sună, ci și respectă norma de poluare Euro-4.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

86

Nm cuplu maxim de strângere la 5 800 rpm

203

kg masă proprie, cu rezervorul plin

798

cc capacitate

790

mm înălțime șa

Motor monocilindric în patru timpi, răcit cu apă

Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

Motor puternic cu doi cilindri, pentru forță de propulsie dinamică.

Motorul puternic cu doi cilindri în linie, răcit cu apă, de 798 cc asigură o forță de propulsie dinamică. Cu o putere de 66 kW (90 CP) la 8 000 rpm, prezintă caracteristici de răspuns rapid, o forță impresionantă și o eficiență excelentă a consumului de combustibil, îndeplinind noua normă de poluare Euro-4. De asemenea, este disponibilă o versiune cu putere redusă, de 35 kW (48 CP), destinată motocicliștilor începători cu vârsta sub 25 de ani.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL F 800 R

Tobă standard

Tobă extraordinară din oțel inoxidabil.

Tobă sport Akrapovič

Titan/oțel inoxidabil. Pentru un sunet în doi cilindri deosebit de puternic.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI F 800 R

Deplasează-te în siguranță.

F 800 R este conceput pur și simplu pentru plăcerea condusului, dar și siguranța este o prioritate: toate modelele sunt echipate cu ABS BMW Motorrad și cu suspensii stabile și echilibrate, pentru performanță optimă și control absolut al drumului. Printre alte opțiuni se numără ASC (control automat al stabilității) și Dynamic ESA (reglare electronică a suspensiei), pentru un nivel chiar și mai ridicat de siguranță, performanță și confort. Ride-by-Wire îți asigură un control mult mai fin al accelerației. Grație modurilor standard Rain și Road, precum și modului opțional Dynamic, F 800 R se poate adapta chiar și mai bine oricărei suprafețe de drum și oricărui stil de condus.

Personalizare fără limite.

Îți poți adapta motocicleta pentru a-ți îndeplini cu exactitate nevoile ergonomice, grație manetelor standard reglabile de ambreiaj și frână și unei ample selecții de variante de șa. BMW Motorrad oferă și o gamă largă de echipamente și accesorii opționale pentru personalizarea motocicletei tale F 800 R. De exemplu, poți alege noul ghidon înălțat. Combinată cu o șa joasă, această opțiune este perfectă pentru o poziție mai relaxată de condus, în special pentru motocicliștii mai mici de înălțime.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta F 800 R pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale.

Mergi la configurator

ACCESORII PENTRU F 800 R

Scăriță HP frezată

Scăriță motociclist frezată CNC de înaltă calitate. Suprafața striată conferă aderență sigură.

Manete HP

Manete de ambreiaj și frână frezate CNC de înaltă calitate.

Tobă sport Akrapovič

Tobă slip-on pentru sunet puternic și aspect sportiv.

ÎMBRĂCĂMINTE POTRIVITĂ PENTRU ROADSTERUL TĂU

Jachetă Tokyo

Jachetă modernă de motociclist fabricată din poliester impermeabil și rezistent la murdărie.

Blugi impermeabili

Pantaloni de motociclist impermeabili și rezistenți la vânt, cu aspect casual de blugi.

Cască Street X

Cască integrală cu vizieră de soare încorporată.

ALTE MODELE ROADSTER

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.