R 1250 GS

16.950 €*

237 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW R 1250 GS

SETEA DE AVENTURĂ FĂRĂ LIMITE

Curiozitate neliniștită, curaj, întotdeauna ceva nou de descoperit: Pentru acestea există R 1250 GS. Este de multe decenii o imagine-simbol și entuziasmează continuu cu noi caracteristici. Noul design al luminilor cu leduri îi furnizează o apariție strălucitoare și ție o vedere optimă precum și vizibilitatea cea mai bună față de ceilalți participanți la trafic: Pentru aceasta se îngrijește farul cu leduri cu iluminare adaptivă în viraje și Cruising Light. Dotarea suplimentară precum sistemul de încălzire a șeii îți conferă un plus de confort și datorită celor șapte moduri de deplasare stăpânești suveran orice situație de deplasare. Cu această GS aspirația ta la descoperiri nu cunoaște granițe. Trăiești #SpiritOfGS.

ECHIPAT PENTRU FIECARE PLAN

Schimbare rapidă a curbelor, pietriș împroșcat, călătorii fără sfârșit: Cu R 1250 GS decizi cum va arăta aventura. Tehnica sa mereu optimizată și dotarea cuprinzătoare te conduc sigur, dinamic și confortabil pe orice drum.

CARACTERISTICILE NOULUI R 1250 GS

Modul potrivit pentru fiecare aventură

Drumuri asfaltate, carosabile ude sau piste cu pietriș necompactat: Cele șapte moduri de deplasare ale modelului R 1250 GS permit în fiecare moment cea mai bună aderență și manevrare suverană. Când vehiculul staționează, puteți preselecta individual până la patru moduri individuale de deplasare; pe acestea le puteți selecta rapid și confortabil prin tasta de moduri de deplasare. Noul control dinamic al frânei motorului (MSR) asigură în modurile de deplasare Pro o stabilitate mărită și o stăpânire simplă a motocicletei, împiedică alunecarea sau destabilizarea roții din spate. Și în noul mod ECO de serie obțineți autonomia maximă de la fiecare plin.

Să vezi și să fii văzut

Iluminarea perfectă în fiecare curbă: Iluminarea adaptivă în viraje se conectează automat în poziția înclinată, iluminează curbele optim în funcție de direcție și încărcătură – un plus evident de siguranță și confort. Lămpile semnalizatoare multifuncționale spate cu leduri asigură o apariție care reține privirea și o vizibilitate și mai bună.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

100

kW (136 CP) la 7750 rot/min

143

Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm

1,254

Capacitate cilindrică cmc

4.75

Consum litri per 100 km, conform WMTC

Performanță, eficiență, control

Motorul boxer al modelului R 1250 GS fascinează din prima privire. Îi remarcați caracterul în toate domeniile de turație, deoarece oferă performanță impresionantă în același timp cu o funcționare și mai liniștită la turațiile mici. Sistemul de control variabil al arborelui cu came BMW ShiftCam asigură o crește în plină forță a momentului de rotație și astfel oferă un control și mai bun în fiecare situație. Aceasta înseamnă: Capacitate cilindrică mai mare și putere mai mare, cu randament mai înalt și astfel putere, întotdeauna atunci când aveți nevoie de ea. Forța mare de antrenare la schimbări mai puțin frecvente ale vitezelor oferă suveranitate. În acest fel transmiteți energia boxerului și mai direct.

SUNET PLIN DE CARACTER

Tobă de eșapament de serie

Amortizorul de zgomot, proiectat din oțel inoxidabil, atrage toate privirile.

Tobă de eșapament sport

Tobă dublă slip-on pentru un sunet impresionant și un aspect grozav. Carcasă din titan, interior din oțel inoxidabil.

DESIGN PENTRU AVENTURA TA

Experiența - GS pur. Versiunile - pur și simplu, tu.

Designul modelului R 1250 GS cu fața lui remarcabilă și linia aerodinamică GS tipică este inconfundabil. Astfel fiecare variantă de culoare îi dă un caracter propriu – care vi se potrivește cel mai bine?

Edition 40 Years GS

Modelul R 1250 GS în înfățișare legendară: Designul său remarcabil negru-galben amintește cu toate detaliile special de emblematicul model R 100 GS.

Style Triple Black

Negru în toate fațetele: Vopseaua negru storm metalizat/negru/gri agat accentuează cu zone lucioase și mate forma plină de forță a GS-ului tău.

Alb light uni

Noul design cu culori BMW Motorsport este fără compromis și dinamic. Elementele suplimentare subliniază caracterul off-road.

Ediția 40 de ani de GS

Personalizează-ți motocicleta R 1250 GS

Să faci R 1250 GS cu numeroase stiluri și caracteristici pregătit pentru aventurile tale: Echipările speciale, cum sunt pachetele Confort și Touring cu mănuși și suport de portbagaj, asigură confortul extra în călătoriile lungi. Același, indiferent dacă ești în călătorie pe teren sau asfalt: Aici găsești cele neapărat necesare (must-have) pentru tine și GS-ul tău.

ALTE MODELE

BMW R 1250 GS Adventure

Motocicleta R 1250 GS Adventure este regina călătoriilor enduro.

BMW F 850 GS

Trăiește provocarea. Continuă să mergi mai departe, acolo unde alții fac cale întoarsă. Transformă obstacolele în oportunități.

BMW F 750 GS

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.