R nineT /5

14.150 €*

195 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R NINET /5

LEGENDAR. RĂCIT CU AER.

BMW R nineT /5 a fost dezvoltat pentru aniversarea de 50 de ani și ca un omagiu pentru legendara serie /5 de la finalul anilor ’60 și începutul anilor ’70. R nineT /5 exemplifică perfect designul acelor vremuri, aducând în același timp tehnologie inovatoare și calitate modernă. Aducând aminte de acele vremuri, motocicleta reprezintă o atitudine către viață care a apărut pe atunci și te bucură la fiecare kilometru și la fiecare viraj: Pilotajul motocicletelor ca o expresie a libertății individuale. Sau, cum îi spunem astăzi: Make Life a Ride.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI R NINE T PURE

3 ani garanție.

Mergi și mergi și mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele

Redus până la esență

Schemă florală? Nici gând. R nineT /5 ilustrează cel mai bine cum arată designul retro care nu este de ieri. Elementele principale simple adaugă accente adiționale completează aspectul distinctiv al familiei R nineT. Vopseaua de înaltă calitate, cu efecte de fum, furca cu jambe argintii și burdufuri negre, șaua, cu cromul decorativ și pielea albă și, desigur, fiecare element de design, ales cu grijă și cu inspirație din trecut, toate dovedesc: Designul lui R nineT /5 este clasic. Nu este artificial sau la modă, pur și simplu reprezintă dragostea pentru motociclete și stilul de viață al începutului anilor ’70.

WUNDERBIKE RELOADED

1969

Începe producția seriei /5

2019

Începe producția exclusivistului R nineT /5

750

cmc cilindree, motor cu doi cilindri opuși R 75/5

1.170

cmc cilindree, motor cu doi cilindri opuși R nineT /5

Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Puternicul motor cu doi cilindri opuși, răcit cu aer, al lui BMW R nineT /5 are o cilindree de 1.170 cmc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru o livrare a puterii dinamică, chiar și la turații joase. Grație sistemelor BMW Motorrad ABS și ASC (Controlul Automat al Stabilității) din echiparea standard, plus manșoanele încălzite din echiparea standard, ai întotdeauna tot acest dinamism sub control. Susținut de tehnologie modernă, R nineT /5 continuă ideile de individualism și libertate apărute în anii ’70.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI R NINET /5

Tobă standard

Sunet inconfundabil

PROPRIUL TĂU BOXER

Testează R nineT /5.

Acum 50 de ani, pilotajul motocicletelor devenea o expresie a libertății, cu seria /5. Și acum? Testează R nineT /5 și experimentează această senzație încă de prima dată când tragi de gaz. Bucură-te de fiecare viraj și de fiecare linie dreaptă așa cum ți-ai dorit întotdeauna. R nineT /5 înseamnă bucurie a pilotajului fără limite.

Programează un test-drive

Boxer power întâlnește flower power.

Seria /5 a fost un model complet nou la acea vreme. Introducerea pornirii la demaror și, pentru prima dată, a carburatoarelor Bing cu presiune constantă pe vârful de gamă R 75 /5, plus paleta largă de culori au fost elementele care distingeau vizual și tehnic noua serie, schimbând pentru totdeauna percepția acestui tip de vehicul. Chimbările radicale din acea eră s-au extins la toate domeniile vieții sociale. Motocicliștii au transformat mult-discutata iubire liberă în iubirea pentru libertate. Pilotajul motocicletelor a devenit ceea ce este acum: o atitudine de viață. Include sportivitate, design, prestigiu și individualism. Exemplificate de personajele acelor vremuri și demonstrate de vehiculele cu logo /5.

ALTE MODELE HERITAGE

R nineT Scrambler

R nineT Racer

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.