R nine T Scrambler

14.700 €*

242 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINET SCRAMBLER

PUTERNIC, ROBUST, CREATIV

Modelul R nineT Scrambler nu cunoaște convenții: solid, nonconformist, individual. Comportamentul său la deplasare este echilibrat și unic. Cu boxerul ești suveran pe drum, îți stă la dispoziție pentru fiecare spontaneitate. Și aspectul tipic scrambler, împreună cu poziția relaxată a scaunului, oferă de toate – și în primul rând multă distracție. Configurează-ți motocicleta R nineT Scrambler astfel încât să se potrivească perfect cu viața ta. Indiferent ce spun ceilalți. Întocmai tipic #Soulfuel.

FRUMUSEȚE SĂLBATICĂ – DESIGNUL

Lasă-te purtat de val

Fiecare din cele cinci variante de vopsea accentuează caracterul motocicletei R nineT Scrambler în felul ei propriu.

Option 719 Underground uni/Alb Light uni

Motocicletă sălbatică, design discret: modelul R nineT Scrambler în culoarea Option 719 Underground uni/Alb Light uni cu accente negre.

Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni

Sunet plin, culori bogate. Evidențiază caracterul sălbatic al motocicletei tale cu culorile Pollux metalizat/Alb Light uni cu accente aurii.

Manhattan metalizat mat

Culoare discretă, temperament ireprimabil: Manhattan metalizat mat înseamnă purism încrezător în sine.

Gri granit metalizat

Discret, rezervat și totuși neîmblânzit. Ține de tine ce prevezi în viitor cu motocicleta ta R nineT Scrambler.

Designul trezește tot mai multă plăcere. Robust, brut, rebel – contează numai regulile proprii. Ulf Musekamp Inginer de vehicule R nineT

Faci ceea ce îți dorești

Ce fac ceilalți nu te interesează. De aceea faci mai degrabă ce îți dorești? Modelul R nineT Scrambler oferă cele mai bune premize de personalizare. Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow II este finisat după cele mai ridicate standarde de manoperă și calitate. Închiderea scurtă a spatelui integrează stopul de poziție, lampa de frână și semnalizatoarele. Formează într-adevăr capătul motocicletei tale … dar în primul rând începutul posibilităților tale.

SĂ IEȘIM DIN CONVENȚIONAL

Tobă standard

Tobă extraordinară din oțel inoxidabil.

Dă-i gaz: Cu boxerul răcit cu aer/ulei al modelului Scrambler reușești în joacă. Am optimizat curba de putere și cuplu motor, pe care le-am mărit sensibil în domeniul 4000 – 6000 rot/min. Propulsie exact acolo unde îți trebuie. Și să fii plin de forță și complet detensionat pe drum. Cuplul motor de vârf rămâne în continuare de 116 Nm la 6000 rot/min. Și bineînțeles, motorul boxer îndeplinește standardul Euro 5.

116

Cuplu motor max. la 6000 rot/min în Nm

1.170

cc capacitate

223

Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin

820

mm înălțime șa

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

Date și dotare

CU SIGURANȚĂ ȘI MAI MULTĂ DISTRACȚIE

Control mai lejer – să nu fie nici o contradicție

În modul Dirt al modurilor de conducere Pro poți aborda cu lejeritate: Pe sol alunecos sistemele de reglaj ASC și DTC intervin evident mai târziu: mai multă plăcere a conducerii prin manevre dinamice. În același timp, lumina adaptivă în viraje îmbunătățește iluminarea interiorului curbelor la o înclinație între 7° și 25°: Încotro virezi, acolo este lumina.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MAI MULTE PE TEMA #SOULFUEL

R nineT Pure

Clasicul roadster întruchipează pasiunea și inovația de peste 90 de ani de construcție de motociclete – cu materiale de înaltă calitate și prelucrare atentă până la ultimul detaliu.

R nineT

Pantaloni de motociclist de înalta calitate, aspect blugi casual cu cinci buzunare.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.