R nineT Urban G/S

14.701 €*

242 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINET URBAN G/S

AUTENTIC, ATRĂGĂTOR, ECHILIBRAT

Drumul – sau nu, ocolișul este obiectivul. Și când vine vorba de pietriș neasfaltat, modelul R nineT Urban G/S este tot în elementul său. Designul său citează primele modele G/S. Pe primul loc este legendarul BMW R 80 G/S. Și odată cu el, ideea că totul este posibil.  Geometria cu poziția de ședere verticală, relaxată, comportamentul la deplasare echilibrat și motorul boxer cu sunetul său inconfundabil te provoacă: Este timpul să scrii din nou istorie cu R nineT Urban G/S – povestea ta. Personal, individual și complet #Soulfuel.

TRADIȚIA - REGÂNDITĂ

O privire înapoi și totuși înainte

În anii 80, nimeni nu putea ignora aspectul tipic al modelului G/S. Cele trei culori ale modelului R nineT Urban G/S sunt o trimitere inconfundabilă la această perioadă de timp.

Option 719 Underground uni/Alb Light uni

Având un stil rezervat și totuși îndrăzneț: designul în Underground uni/Alb Light uni cu accente negre subliniază aspectul cool al motocicletei tale.

Alb Light unic cu bandă

Albul strălucitor, șasiul negru și șaua în culoarea roșu deschis fac din motocicletă o atracție.

Albastru Imperial metalizat

Indiferent dacă ești pe străzile din oraș sau din afara acestuia: Albastrul Imperial metalizat îți garantează un aspect unic și elegant.

Motocicleta care trezește amintiri. Urcă-te pe ea și pleacă - nu destinația contează, ci călătoria. Ulli Sengenberger Proiectare culoare, grafică și de suprafețe R nineT

Creează-ți propria legendă

Nu există nimic mai frumos decât modelele puternice. La fel este și în design. Cu toate acestea, R nineT Urban G/S îți oferă o serie de posibilități pentru a deveni memorabil. Cu pachetul de piese frezate Option 719 Classic remarci imediat calitatea și dragostea pentru iscusința meșteșugărească. Iar roțile cu spițe încrucișate eloxate aurii îți pun în mișcare individualitatea.

CEL CARE ÎNȚELEGE DISTRACȚIA - PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Tobă

Sunet inconfundabil

Să ai pentru fiecare subiect de interes

Plin de energie prin traficul urban sau preferi o întoarcere spontană peste poteca de pietriș neasfaltată? Motorul boxer răcit cu aer/ulei se potrivește cu ideile tale. Și îți oferă multă plăcere la condus. Comportamentul la rulare este echilibrat și plin de dinamică ori de câte ori contează. Curba cuplului motor optimizată îți garantează valori de accelerație dinamică între 4000 și 6000 rot/min. Deci exact intervalul unde îți vin cele mai spontane idei. Cuplul maxim continuă să fie de 116 Nm la 6000 rot/min. Și, bineînțeles, motorul boxer respectă cerințele standardului Euro 5.

116

Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min

1,170

cmc capacitate cilindrică

223

Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin, în kg

850

Înălțime șa în mm

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

Date și echipament

CONFORT? NORMAL

O urmă înclinată

Modelul R nine T Urban G/S impresionează prin comportamentul său la deplasare echilibrat. În noul mod Dirt al modurilor de deplasare Pro poți utiliza acum sistemele de control ASC sau DTC mult mai târziu: la drumurile cu pietriș din afara șoselei. Iar iluminarea adaptivă în viraje asigură o iluminare optimă a interiorului curbei atunci când vehiculul este înclinat între 7 ° și 25 °.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MORE ABOUT #SOULFUEL

R nineT

Clasicul roadster întruchipează pasiunea și inovația de peste 90 de ani de construcție de motociclete – cu materiale de înaltă calitate și prelucrare atentă până la ultimul detaliu.

R nineT Scrambler

Modelul R nineT Scrambler nu cunoaște convenții: solid, nonconformist, individual.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.