R nineT

14.900 €*

206 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINE T.

INCONFUNDABILĂ. ORIGINALĂ. CU RĂCIRE PE AER.

Motociclismul ca un semn al libertății pure: peisaj, colțuri, linii drepte. Fiecare metru contează. Aceasta este exact calea ta. R nineT este companionul perfect și nu cunoaște limite când vine vorba de împlinirea ta personală – asta datorită nenumăratelor posibilități de customizare. În acest sens, caracterul motorului său boxer răcit cu aer te împinge înainte în mod irezistibil, într-un fel care poate fi simțit clar la curba luată cu cuplu maxim – împreună cu tehnologia de ultimă oră. Chiar de la cuvânt „Du-te”, R nineT a încântat entuziaști ai motociclismului din întreaga lume. Modelul stimulează, inspiră și infectează.

DESIGNUL MODELULUI R NINE T

Alege-ți stilul.

Noi sunt cele două culori Spezial Opțiunea 719 negru Storm metalizat / Vintage și Opțiunea 719 albastru Planet metalizat / aluminiu din oferta de individualizare a BMW Motorrad Spezial. Aici, în afară de rezervor, modelul tău R nine T primește rezemarea de șa din aluminiu adecvată și apărătoarea frontală împotriva stropirii cu noroi în culoarea aleasă. În plus, șaua din spate standard este și ea inclusă în pachet, iar motocicleta este livrată cu sub-cadrul standard pentru pasageri și scărițele care pot fi detașate. Cu culoarea Spezial Opțiunea 719 negru Storm metalizat / Vintage, motocicleta ta R nineT capătă un aspect unic și individual, datorită finisării șlefuite manual.

Black storm metalizat

Elegant și clasic: R nineT se arată într-un mod pur și irezistibil, și în ceea ce privește schema sa de culori.

Opț. 719 Negru Storm metalizat / Vintage

Aplicația galbenă unificată, cu numărul de start „21”, este la fel de șlefuită manual ca și pereții căptușiți: vintage în consistență absolută.

Opț. 719 Albastru Planet metalizat / aluminiu

Finisajul de vopsea susține declarația de bază, elegantă a vehiculului. Benzile aurii combină rezervorul cu rezemarea șeii într-un mod vizual unificat.

R nineT inconfundabil.

R nineT are un stil redus și totuși o prezență complet inconfundabilă. Întruchipează pasiunea și inovarea a peste 90 de ani de construcție a motociclete – bineînțeles, împreuna cu proporțiile clasice BMW Motorrad: motorul boxer de succes, rezervorul compact, spatele subțire. Toate materialele sunt de înaltă calitate; suprafețele sunt perfecționate cu grijă. La aceasta se adaugă o atenție enormă la detalii și o reală măiestrie. De exemplu, capacul roții din față este înșurubat la locul de introducere a furcii cu două suporturi forjate. Iar suportul farului este și el fabricat din aluminiu.

Născută pentru a fi customizată.

La dezvoltarea modelului R nineT, încă de la început, s-a pus accent pe conceptul său modular: pentru cel mai înalt grad de posibilități de customizare. Nenumăratele modificări efectuate de profesioniști și particulari demonstrează potențialul enorm al lui R nineT. Interfețele deschise din electronică facilitează și atenuează montarea componentelor electrice. La aceasta se adaugă și cadrul separabil, foarte bine gândit. Partea finală a cadrului posterior poate fi dezasamblată cu ușurință: pentru un aspect solo pur și elegant sau pentru opțiuni alternative de așezare.

MAI MULTĂ INDIVIDUALIZARE

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

119

Nm la 6 000 rpm

222

Masă proprie kg, cu rezervorul plin/gata de drum

1.170

cc capacitate

805

mm înălțime șa

Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Un boxer clasic.

Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri al acestuia, are o capacitate de 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Rezultatul: fiecare călătorie este o experiență specială. Atât în oraș, cât și pe drumul de țară. În același timp, modelul R nineT respectă și standardul UE-4 aplicabil. Sistemul standard BMW Motorrad ABS și Controlul automat al stabilității ASC îți permit să aduci mereu dinamica inconfundabilă pe drum, în condiții de siguranță. Furca inversată poate fi reglată manual pentru coordonare individuală: pretensionarea arcului, nivelul de presiune și stadiul de compresie se potrivesc ție și stilului tău de pilotaj. Instrumentul dublu nou proiectat, cu vitezometru și turometru, te informează în mod fiabil cu privire la tot ceea ce trebuie să ști, în afară de distracția de pilotaj.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL R NINE T

Tobă standard

Sistem de evacuare 2-în-1, cu aspect tipic roadster.

Tobă sport Akrapovič

Realizată din titan și carbon. Pentru aspect sportiv și sunet puternic.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI R NINE T

Șa confortabilă, pilotaj relaxat.

Chiar și ergonomia modelului R nineT este aliniată în totalitate la aspectul său general și caracteristicile sale dinamice de pilotaj. Apare aproape un paradox, dar în ciuda performanțelor motorului, obiectul aici este o decelerare relaxată – cu maxim de plăcere. Triunghiul ergonomic echilibrat și unghiul capului coloanei de direcție, oarecum mai mic, îți permit să descoperi noi rute în timp ce stai în picioare și totuși rămâi relaxat. Adică ergonomia și caracteristicile deosebite de pilotaj merg mână în mână cu R nineT.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Complet R nineT. Complet tu.

Fiecare motociclist este unic. Atunci de ce să nu fie și motocicleta la fel? Modelul R nineT vă oferă numeroase moduri de customizare: de exemplu, cu un set premium de piese frezate de la BMW Motorrad Spezial sau cu accesorii originale BMW Motorrad.

AFLĂ MAI MULTE

BMW Motorrad Spezial

Arată-ți personalitatea pe șosea.
Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU NOUL MODEL R NINE T

Capacul chiulasei acoperă piesă prelucrată

Cpacele capului chiulasei din aluminiu, frezate la CNC: pentru o senzație Heritage și mai intensă.

Capac etanș pentru ulei prelucrat

Capac etanș pentru ulei din aluminiu, de înalta calitate. Perfecționează aspectului individual al motocicletei tale.

Capătul ghidonului acoperă piesă prelucrată

Capace elegante din aluminiu pentru capetele de ghidon adaugă accente vizuale.

STILUL: PUR ȘI SIMPLU ATRACTIV

Jachetă BlackLeather

Jachetă de motociclist din piele de bivol, rezistență la abraziune, apă și la rupere.

Blugi FivePoket denim

Pantaloni de motociclist de înalta calitate, aspect blugi casual cu cinci buzunare.

Manusi Rockster

Companionul perfect pentru croazierele de vara prin oraș.

MAI MULTE MODELE HERITAGE

R nineT Scrambler

R nineT Pure

R nineT Racer

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.