BLACK COLLECTION

LA FEL DE VERSATILĂ CA TINE

Practică, flexibilă, modernă: La gențile din colecția noastră Black Collection accentul cade mai mult decât oricând asupra nevoilor tale – pe și în afara vehiculului. Pentru prima dată, gențile pot fi montate pe diferite modele, cu suporturi specifice modelului. Aceasta înseamnă că ești perfect echipat pentru multe modele BMW Motorrad cu una și aceeași geantă. Un lucru extrem de practic dacă ești pe drum pe diferite motociclete BMW sau, bineînțeles, când schimbi modelul. Vehicul nou – geantă dovedită, atât de ușor va fi în viitor.

Împachetează aproape totul

Cele zece modele atractive din Black Collection îți oferă soluții complete pentru numeroase domenii de întrebuințare. Rucsacul pentru rezervor, gențile laterale și gențile pentru spate în diferite dimensiuni îți oferă un spațiu de depozitare între 5 și 60 de litri și astfel suficient pentru călătorii scurte în oraș și călătorii prelungite. La următoarea ta excursie de o zi deja nu vei dori să rămâi fără borsetă sau rucsac într-un design potrivit. Practică, flexibilă, modernă: La gențile din colecția noastră Black Collection accentul cade mai mult decât oricând asupra nevoilor tale – pe și în afara vehiculului. Pentru prima dată, gențile pot fi montate pe diferite modele, cu suporturi specifice modelului. Aceasta înseamnă că ești perfect echipat pentru multe modele BMW Motorrad cu una și aceeași geantă. Un lucru extrem de practic dacă ești pe drum pe diferite motociclete BMW sau, bineînțeles, când schimbi modelul. Vehicul nou – geantă dovedită, atât de ușor va fi în viitor.

Te poți baza pe ele

Piesele sunt realizate la calitatea BMW Motorrad, atât de apreciată. Acestea sunt adaptate nu numai una la alta, ci și în mod specific la nevoile tale, din punct de vedere al materialelor și practicalității. Ripstop Diamond de culoare neagră cu acoperire TPU, precum și fermoarele rezistente la apă și gențile interioare impermeabile îți protejează bunurile. La fiecare mișcare, numeroasele buzunare exterioare arată cât de bine gândită este colecția. Gândită de motocicliști pentru motocicliști.

Descoperă colecția Black

Vino la BAVARIA BMW Motorrad și vezi colecția Black de aproape.

Către Black Collection

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.