OPTION 719

ADU CARACTERUL TĂU LA DRUM.

Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu Option 719, primești o parte din adevărata istorie BMW Motorrad, care îi dă motocicletei tale o tușă personală, cu cele mai înalte standarde de calitate. Sub Option 719, vei găsi echipament Special de înaltă calitate, precum culori exclusiviste și pachete de piese forjate, care fac designul motocicletei tale deosebit. Acum poți să le comanzi și ca opțiune din fabrică.

Ne concentrăm pe a integra aceste componente cât mai fluid în aspectul general al motocicletei, încă de la început, ceea ce înseamnă că includem piesele în design, conferindu-i motocicletei un aspect consistent și exclusivist. Tradiționalele linii executate manual și rezervoarele de aluminiu lustruite manual fac ca motocicleta ta să fie unică. Sau îi conferi motocicletei tale accente individualiste folosind componentele forjate, precum capacul de chiulasă, bușonul de ulei, capacul frontal al motorului, manetele reglabile și bușonul rezervorului. Poți găsi o selecție completă pentru fiecare model în configurator.

Culoare.

Culoarea Option 719 îi conferă motocicletei tale un anumit prestigiu. Tehnologia de vopsire ultramodernă, combinată cu detaliile atent alese, fac din motocicleta ta cel mai atrăgător vehicul de pe stradă.

Coroana motocicletei tale.

Doar designerii de top cu talente speciale pot să execute mișcarea perfectă a pensulei. Măiestria elaborată creează ceva cu adevărat unic: Liniile elegante reprezintă tușa finală perfectă pentru rezervorul și lateralele lui R 1250 RT, K 1600 GT și K 1600 GTL. Făcând motocicleta ta unică. Artizanatul real întâlnește o motocicletă ultramodernă. Această artă a trasării liniilor este bazată pe pasiune adevărată și pe tradiții îndelungate – din 1923 la BMW Motorrad.

Lustruit manual de profesioniști.

Fiecare pas către completarea vopsirii în schema Option 719 este efectuat cu cea mai mare grijă de către experți calificați și perfecționiști – câteodată manual. Precum culoarea negru Storm metalizat/Vintage care face din R nineT ceva cu adevărat unic. Aplicațiile lustruite manual îi dau motocicletei un look vintage și fac fiecare motocicletă unică. Pentru că niciun rezervor nu este perfect identic cu celălalt.

Echipament Special

Sub Option 719, vei găsi accesorii opționale precum pachetele de piese frezate în diferite variante de design. Tu decizi dacă look-ul este purist și elegant, original și robust sau individual și sportiv.

Jante forjate superbe, cu efecte vizuale impresionante.

Scânteile zboară prin aer. Sfredelul taie prin vopsea cu precizie clinică și expune structura fină a aluminiului. Aliajul strălucitor atrage imediat privirea. Un contrast perfect. Janta forjată Option 719 este expresia celor mai înalte standarde de calitate. Fiecare mișcare a mâinii și fiecare operațiune se face cu cea mai mare grijă – ceea ce înseamnă că o jantă forjată foarte sofisticată rezultă dintr-un bloc solid de aluminiu.

Șaua perfectă, cu ambiant elegant.

Poți simți calitatea și atenția la detaliu – și nu e de mirare, căci doar cei mai buni profesioniști lucrează cu cea mai mare grijă la șaua Option 719 – de la primul pas până la ultima cusătură. Astfel se obține cea mai înaltă calitate și șaua devine o capodoperă de artizanat. Și asta nu e tot: suprafața șeii este absolut rezistentă la intemperii. Cusăturile în formă de diamant și însemnele brodate ale modelului îi conferă șeii un aspect elegant.

Pachete Billet cu atenție la detaliu.

Fără îndoială: piesele de înaltă calitate necesită procese complexe. Poți vedea valoarea Pachetelor Billet de la prima privire. Producția precisă se întâlnește cu designul complex. Și mai ales cu aluminiul rezistent – manetele și scărițele sunt frezate dintr-o singură bucată de aluminiu, capacele de cilindri și capacele de distribuție sunt produse dintr-o bucată forjată. Dezvoltate conform standardelor stricte de calitate BMW, se potrivesc perfect de fiecare dată. Ceea ce înseamnă că primești motocicleta ta personalizată, produsă la cel mai înalt nivel de calitate – din fabrică.

PIESE HP

Înalta performanță – o declarație pentru toți cei care caută maximul absolut. Cu piesele HP, poți să-i dai motocicletei tale un look și mai sportiv – chiar și ca opțiune din fabrică.

Vei primi piese de înaltă calitate realizate din carbon, titan și aluminiu, care vor face motocicleta ta unică. Pachetul Billet HP îi conferă motocicletei tale o imagine și mai izbitoare. Conține mereu componentele: capac de chiulasă, capac frontal motor, manetă reglabilă, capac de rezervor și, în funcție de model, chiar și mai multe piese din Pachetul Billet, precum scărițele pentru rider sau oglinzile asortate. Toba sport HP asigură un sunet mai plăcut și mai puternic. Piesele HP îi conferă motocicletei tale individualism și extravaganță.

Devine cu adevărat motocicleta ta.

R nineT Pure

R nineT Scrambler

Alege modelul care ți se potrivește

K 1600 GT

K 1600 GTL

R 1250 RT

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.