R 18 Classic

23.990 €*

391 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE Configurator

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 18 CLASSIC

ICONIC. NOSTALGIC. SOULFUEL

R 18 Classic este o motocicletă de touring care trezește nostalgia. Ea amintește de începuturile primelor cruisere potrivite pentru tururi. În plus, comemorează caracteristicile atemporale ale istoriei noastre Motorrad. Inima vehiculului este în mod clar motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Aceasta înseamnă tururi relaxate și plăcere pură. Istorie dezvoltată continuu în mod consecvent – complet #SoulFuel.

DESIGNUL MODELULUI R 18 CLASSIC

Un cruiser inspirat de modele reprezentative

Siluetă alungită, detalii de înaltă calitate: R 18 Classic atrage toate privirile.

Option 719 Alb Mineral metalizat

Very Vintage: Adaugă o notă nostalgică și, în același timp, contemporană motocicletei tale cu această variantă elegantă de culoare.

R 18 Classic

Culoarea Black Storm Metallic subliniază silueta alungită a motocicletei.

Roșu Mars metalizat

Vopseaua în roșu Mars metalizat subliniază caracterul individual al modelului R 18 Classic.

Manhattan metalizat mat

Argintiul Nürburg, aluminiul lustruit și cromul lucios formează contraste izbitoare cu suprafețele vopsite în culoare închisă și șaua neagră a motocicletei.

Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic

Modelul R 18 cu vopsea cu efecte, cu luciu albăstrui-violet și zone argintii contrastante, se face remarcat imediat.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE DINTR-O PRIVIRE

Rezervorul în formă de lacrimă este emblematic pentru istoria noastră și evidențiază – la fel ca toba finală de eșapament alungită – linia aerodinamică alungită, tipică modelului R 18 Classic. Șasiul de oțel cu buclă dublă include uriașul motor sculptural, care devine experiență cu fiecare kilometru.

Configurează-ți propriul cruiser

Option 719 furnizează numeroase posibilități pentru a-i conferi distincție modelului R 18. Roata turnată Option 719 Bi-Color ICON perfecționează aspectul rafinat al motocicletei. Iar datorită șeii Option 719 din piele sintetică neagră cu imprimeu și cusături diamant, precum și cu emblemă BMW brodată, fiecare călătorie devine și mai confortabilă.

SPRE PERSONALIZARE

TESTEAZĂ MOTORUL MODELULUI R 18 CLASSIC

Standard

Sunet inconfundabil

Un cuplu motor ridicat la turații joase asigură momente puternice ale cruiserului: Motorul boxer cu doi cilindri și capacitate de 1802 cmc al modelului R 18 Classic este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Un motor pe care îl vei vedea, auzi și simți: Cuplul său maxim de 158 Nm este deja la 3000 rot/min. De la 2000 până la 4000 rot/min avem întotdeauna mai mult de 150 Nm și prin urmare, un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min „Big Boxer” furnizează 67 kW (91 CP). Deci, începi fiecare tur în mod energic.

1802

capacitate cilindrică: 1802 cmc

158

158 Nm la 3000 rot/min

690

mm înălțime șa

290

autonomie min. în km

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MORE ABOUT #SOULFUEL

R nineT Pure

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.