R 18 Classic

25.290 €*

352 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE Configurator

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 18 CLASSIC

ICONIC. NOSTALGIC. SOULFUEL

R 18 Classic este o motocicletă de touring care trezește nostalgia. Ea amintește de începuturile primelor cruisere potrivite pentru tururi. De asemenea, citează caracteristici atemporale ale istoriei motocicletelor noastre – de exemplu cu liniile duble albe, pe care le poți observa la R 18 Classic First Edition. Inima vehiculului este în mod clar motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Aceasta înseamnă tururi relaxate și plăcere pură.

DESIGNUL MODELULUI R 18 CLASSIC

Un cruiser inspirat de modele reprezentative

Siluetă alungită, detalii de înaltă calitate: R 18 Classic atrage toate privirile.

R 18 Classic

Culoarea Blackstorm metalizat puristică subliniază silueta alungită de cruiser a vehiculului.

R 18 Classic First Edition

Cu modelul R 18 Classic First Edition am adus din nou la viață trăsături distinctive ale tradiției BMW Motorrad: Liniile duble albe și opțiunea de design Chrom caracterizează First Edition în plus față de plăcuță și logo.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE DINTR-O PRIVIRE

Rezervorul în formă de lacrimă este emblematic pentru istoria noastră și evidențiază – la fel ca toba finală de eșapament alungită – linia aerodinamică alungită, tipică modelului R 18 Classic. Șasiul de oțel cu buclă dublă include uriașul motor sculptural, care devine experiență cu fiecare kilometru.

Fă din motocicletă motocicleta ta

Conceptul global flexibil al modelului R 18 Classic și gama sa largă de accesorii îți oferă libertate din plin la proiectare. Așadar, ai ocazia să concepi un vehicul după propriul gust.

TESTEAZĂ MOTORUL MODELULUI R 18 CLASSIC

Standard

Sunet inconfundabil

Un cuplu motor ridicat la turații joase asigură momente puternice ale cruiserului: Motorul boxer cu doi cilindri și capacitate de 1802 cmc al modelului R 18 Classic este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Un motor pe care îl vei vedea, auzi și simți: Cuplul său maxim de 158 Nm este deja la 3000 rot/min. De la 2000 până la 4000 rot/min avem întotdeauna mai mult de 150 Nm și prin urmare, un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min „Big Boxer” furnizează 67 kW (91 CP). Deci, începi fiecare tur în mod energic.

1802

capacitate cilindrică: 1802 cmc

158

158 Nm la 3000 rot/min

690

mm înălțime șa

290

autonomie min. în km

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.