BMW MOTORRAD ÎNFIINȚEAZĂ M.

Performanța de top în motorsport nu apare din întâmplare. Ani de dezvoltare, teste, optimizări și multă pasiune sunt necesare pentru a fi în față. Modelele BMW Motorrad HP cu echipamente opționale și accesorii opționale cu însemnele HP erau deja la vârful gamei de superbike de la BMW Motorrad. Ambiția noastră a fost clară dintotdeauna: Îmbunătățim performanțele în mod constant și astfel asigurăm performanța de top în motorsport și pe stradă. Acum facem următorul pas și oferim pachete și accesorii exclusiviste sub numele M în viitor.

M înseamnă filosofie. O ambiție clară: Putere, pasiune și plăcerea dată de performanțele înalte și de exclusivism.
ADN-ul motorsport.
M - din 1972. Același lucru pe care BMW l-a făcut în segmentul auto, cu accent atât în competiții, cât și pe stradă, acum îl face și BMW Motorrad. Începe cu RR: Pentru prima dată va exista un pachet M care va face inimile piloților să bată mai repede.
RR: primul superbike cu pachet M.
Cu noul RR și primul pachet M disponibil, îți dăm ocazia să străbați circuitele și străzile lumii cu performanță inimaginabilă. Dar avem întotdeauna un singur scop: Întotdeauna să fim cu cel puțin o roată în fața competiției și să aducem mereu performanța de vârf la un nou nivel.

RR cu pachetul M.

Limitele superioare ale performanței.

Când încerci noul RR cu pachetul opțional M, îți dai seama imediat. Doar performanța pură contează aici. Un pachet M separat și o gamă cuprinzătoare de accesorii sunt deja disponibile pentru prezentarea inițială pe piață. Laolaltă cu ambiția clară a literei M de a obține cele mai înalte performanțe și o experiență a pilotajului îmbunătățită.
Solicită ofertă

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.