R 18 Roctane

25.200 €*

411 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE Configurator

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW R 18 ROCTANE

TURURI CU FACTOR DE COOLNESS

Modelul R 18 Roctane înseamnă nonșalanță pură. Aspect: Bagger. Confort: Tourer. Personalitate: Custom Factory Hot Rod. Împins de puternicul Big Boxer. Pe acesta, fiecare drum de țară devine Route 66. Stilul său este încăpățânat: negru și mat – iată cum poate arăta bucuria. Cel puțin pentru toți cei care trăiesc #SoulFuel. Silueta Bagger, șaua Dragster și ghidonul Midi-Apehanger arată faptul că: simplu și plictisitor nu funcționează deloc. Vrei și mai mult Rock’n Roll? Este pregătit pentru a fi personalizat. Mesajul pentru tine: Own it!

TOURER COOL CU DESIGN HOT ROD

Caracter: independent

Această motocicletă extrovertită nu se adaptează. În ciuda culorilor închise, iese în evidență. Sau tocmai din această cauză. Cele trei modele își accentuează fațetele diferite. Îți place să faci lucrurile în stilul tău? Mergi mai departe cu personalizarea.

Negru Storm metalizat

Rock'n Roll din fabrică: negru și negru. În negru Storm metalizat, își celebrează caracterul rebel.

Gri Mineral metalizat mat

Nu se poate mai cool de atât: R 18 Roctane, la cerere, în gri Mineral metalizat mat.

Manhattan metalizat mat

Manhattan metalizat mat conferă motocicletei tale R 18 Roctane mai multă eleganță.

Mai mult decât o motocicletă: Declarația ta

Partea frontală emblematică indică drumul spre orizont cu un far rotund cu LED-uri și jante din aluminiu turnat de 21 inchi. Ține mai relaxat ghidonul Midi-Apehanger în mâini și pune picioarele pe pragurile standard, în timp ce scaunul Dragster îți oferă un suport perfect în tururile lungi. Silueta de Bagger alungită duce direct la partea din spate care definește stilul împreună cu cutiile din material dur.  Această motocicletă este izbitoare. Inconfundabil: sunetul unic al motorului boxer, produs de toba de eșapament finală din crom închis.

„Este cel mai simplu mod de a parcurge un tur.”Dominic Thönnes Specialist în produse Heritage

Motocicleta ta, regulile tale

Mai extrovertit? Mai cool? Adaugă-i caracterul tău inconfundabil. Îți oferim o mulțime de accesorii speciale, cum ar fi panouri intermediare sau seria Machined de la Roland Sands Design. Pentru călătorii singuratici, există șaua solo. Desigur, poți merge chiar mai departe cu personalizarea. Ideile tale nu au nicio limită.

SPRE INDIVIDUALIZARE

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL MODELULUI R 18 ROCTANE

Standard

Sunet inconfundabil

Big Boxer pentru tururi mari

O motocicletă ca declarație – o propulsie fără compromisuri. Bineînțeles că am instalat motorul nostru Boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică. Cu un cuplu constant ridicat, asigură o plăcere pură de a conduce în timpul traseelor îndelungate. Între 2.000 și 4.000 rpm ai la dispoziție 150 Nm. La 4.750 rpm, motorul nostru Big Boxer furnizează 67 kW (91 CP). Arborele cardanic cu funcționare deschisă, placat cu nichel strălucitor, face ca transmisia să fie impresionant de vizibilă.

1802

cmc capacitate cilindrică

158

Cuplu motor max. la 3000 rpm în Nm

270

Autonomie în km

720

înălțime șa la greutatea fără încărcătură cf. DIN

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Date și echipament

Începutul este lin – varianta A2 a modelului R 18 Roctane.

R 18 Roctane este disponibil și într-o variantă compatibilă cu A2, cu 35 kW (48 CP). Astfel, vehiculul este adaptat ție, dacă ai permis de conducere A2. Astfel, te poți bucura de manevrarea intuitivă a modelului R 18 Roctane chiar de la început. Mai multe informații găsești aici.

TOTUL SUB CONTROLUL TĂU

Numeroase sisteme de asistență te asigură că ai întotdeauna motocicleta sub control. Printre acestea se numără control automat al stabilității ASC, controlul dinamic al frânei motorului MSR și, opțional Hill Start Control și asistența în marșarier. Cele trei moduri de conducere pentru mai multă siguranță și distracție se numesc Rock, Roll și Rain. Nici aspectul de confort în timpul tururilor lungi nu este neglijat, datorită ergonomiei optime a scaunelor și a spațiului de depozitare suficient.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege.

Află mai multe

MORE ABOUT #SOULFUEL

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.