F 900 R

9.200 €*

150 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW F 900 R.

DINAMIC, PROGRESIV, INTUITIV.

Designul purist ;I puternic al lui F 900 R pur și simplu cere să fie provocat. Acest roadster dinamic îți dă ocazia să îți pui adrenalina în mișcare. F 900 R răspunde cu precizie și promptitudine. Asta înseamnă că poți să-i folosești puterea în mod intuitiv, ca și cum ți-ai transforma gândurile direct în plăcerea de a pilota. F 900 R de susține pe deplin și cu tehnologia sistemului de iluminare, cu conectivitate și siguranță – mult mai mult decât restul.

Suie-te în șa, pornește, #NeverStopChallenging

Nu-ți fie frică - vrea doar să se distreze.

În spatele siluetei musculoase a lui F 900 R se află plăcerea pură a pilotajului. Contururile sale precise accentuează sportivitatea motocicletei, ca niște tendoane întinse. Pare pus pe treabă, perfect ajustat. Partea frontală e agresivă. Farurile și bordul sunt compacte, montate pe ghidon. Ca pumnii unui luptător: acoperit și gata să atace în fiecare fracțiune de secundă. Rezervorul este amplasat mai în față, pentru o distribuție optimăm a maselor și o coadă scurtă. Toba compactă de sub motor accentuează acest aspect elegant.

Stilul tău contează.

Fiecare stil dezvăluie ceva despre caracterul modelului tău F 900 R. La fel ca despre caracterul tău.

Exclusive

Modelul F 900 R Exclusive în Bluestone metalizat arată mușchii perfect formați ai modelului F 900 R cu precizie, calm și claritate.

Sport

Combinația alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing uni este plină de viață, proaspătă și extrem de agresivă: Evidențiază cu precizie caracterul roadsterului Dynamic.

Negru metalizat Storm

Dark and dynamic: the contrasting elements underline the aggressiveness of the F 900 R.

3 ani garanție.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum avem garanție 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

77

kW putere maximă (105 CP)

92

Nm cuplu max. la 6.500 rpm

895

cilindreea în cmc

770

înălțimea șeii între 770 și 865 mm

Mai mult cuplu pentru viața ta.

Intuitiv, spontan și dinamic – nu aștepți să se întâmple momentele frumoase. Pur și simplu te bucuri de ele oricând îți dorește inima. Motorul cu doi cilindri în linie, cu cuplu mare, al lui F 900 R livrează cel puțin 87 Nm între 4.500 și 8.500 rpm. Exact plaja de turație în care te distrezi cel mai mult.

Primul pas este cel mai ușor - varianta A2 a lui F 900 R.

F 900 R este disponibil și în varianta pentru permis A2, cu 95 CP. Această variantă poate fi limitată, astfel încât motocicleta să fie adecvată pentru permisul A2. Poți să te bucuri de manevrabilitatea intuitivă a lui F 900 R încă de la început.

ASCULTĂ SUNETUL LUI F 900 R

Sunet inconfundabil

Sunetul inconfundabil al lui F 900 R

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI F 900 R

Far adaptiv.

Farul adaptiv al lui F 900 R pornește automat la un unghi de înclinare de 7°. Elemente LED separate din farul principal asigură cea mai bună iluminare posibilă a interiorului virajului. Pentru un plus de confort și de siguranță în fiecare viraj.

Adaptat - dar doar în materie de ergonomie.

F 900 R are ergonomie ideală și design sportiv. Cele șase variante diferite de înălțime a șeii, manetele reglabile și ghidonul înalt reglabil le permit oricui să-și găsească poziția ideală. Parbrizul este disponibil și într-o versiune înaltă, oferind astfel protecție confortabilă la vânt, chiar și la drumuri mai lungi.

Toată lumea poate găsi varianta de F 900 R care i se potrivește. Credem că asta înseamnă un roadster dinamic.

Mai multă plăcere a pilotajului.

Cu modurile de pilotaj opționale Pro, poți transforma fiecare viraj și fiecare linie dreaptă în bucurie pură, chiar și mai rapid: Acestea includ sisteme de siguranță precum ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) și Engine Braking Control (EBC). DBC garantează mai multă siguranță la frânare, iar noul sistem EBC împiedică derapajele sau țopăiturile roții spate atunci când se retrogradează treptele. Sistemul Gear Shift Assist Pro și suspensia reglabilă electronic combină dinamismul sportiv cu confortul: pentru și mai multă plăcere a pilotajului.

ALTE MODELE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.