R 18 Transcontinental

30.400 €*

494 € pe lună cu 3asy Ride

Configurează Solicită ofertă

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R 18 TRANSCONTINENTAL

THE ROAD’S BEST DRESSED ICON

Cu R 18 Transcontinental călătorești în mod exclusivist și luxos. În calitate de membru al familiei R 18, acesta reprezintă tradiția BMW Motorrad și este încă în mișcare aici și acum: Fața sa inconfundabilă cu parbrizul înalt și Big Boxer-ul puternic promit o plăcere confortabilă și maximă la parcurgerea kilometrilor. Compensarea automată a încărcării ajustează șasiul cu precizie la încărcarea de pe motocicletă. Și grație pregătirii pentru personalizare, cu motocicleta ta R 18 Transcontinental poți defini cu precizie ce vei descoperi în fiecare din călătoriile tale: Pe tine însuți. Doar un #Soulfuel clasic.

DESIGNUL MODELULUI R 18 TRANSCONTINENTAL

Călătoriile sunt un prilej de formare – a caracterului, de exemplu

Cu motocicleta R 18 Transcontinental ai senzația că kilometrii trec pur și simplu pe lângă ea. Aripa mare și partea frontală distinctivă, cu cele două faruri suplimentare, marchează începutul eleganței. Rezervorul de 24 de litri, deflectoarele de vânt, pragurile și topcase-ul cu spătar pentru pasager completează aspectul definit clar.

Option 719 Alb Mineral metalizat/Meteorit metalizat

O tovarășă de drum care cu greu poate fi depășită în ceea ce privește eleganța. Unde merge, totul se învârte în jurul ei. Suprafețele sale albe strălucitoare și accentele aurii îi conferă un aspect impresionant – oriunde ar apărea.

Gravityblue metalizat

Armonioasă, echilibrată, atrăgătoare: Prin culoarea ei, motocicleta ta demonstrează încredere în sine – întotdeauna gata să preia conducerea.

R 18 Transcontinental First Edition

Vopseaua negru Storm metalizat cu liniile duble albe, roțile frezate contrastante în gri argintiu și numeroasele piese cromate, precum capacul de chiulasă sau capacul carcasei motorului arată că: Stilul și încrederea în sine contează întotdeauna și peste tot.

Negru Storm metalizat

Schema de culori scoate în evidență caracterul elegant al modelului R 18 Transcontinental. Big Boxer-ul, dotarea generoasă: Aici te așteaptă un pachet de putere pregătit pentru orice.

Option 719 Galaxy Dust metalizat/argintiu Titan 2 metalizat

Kilometrii rămân repede în urmă, peisajul se schimbă: la fel ca motocicleta ta. În funcție de incidența luminii și a luminii directe a soarelui, vopseaua are luciu de la violet la albastru turcoaz – combinat eficient cu Big Boxer-ul în negru mat.

Manhattan metalizat mat

Nobil, agil și energic: această schemă de culori dezvăluie bucuria pură de a conduce cu care lași fiecare kilometru în urmă. Aici orizontul te face să zâmbești larg.

Urmează-ți calea

Modelul R 18 Transcontinental este cel mai bine pregătit pentru orice. Este proiectat în așa fel încât să îl poți personaliza cu ușurință în funcție de ideile tale. Oferta largă de accesorii originale BMW Motorrad susține și ea această idee de personalizare. Colecțiile „Machined” și „2-Tone-Black”, concepute cu Roland Sands Design, precum și clasicul „Option 719” cu pachetul de design AERO, de exemplu, subliniază încă o dată aspectul luxos al motocicletei. În plus, modelul R 18 Transcontinental poate fi și mai mult personalizat și modernizat cu echipamente de touring elegante și confortabile, cum ar fi gențile interioare de la geamantane.

SPRE PERSONALIZARE

ELEMENTELE DISTINCTIVE DINTR-O SINGURĂ PRIVIRE

Descoperă elementele distinctive în detaliu. De la elemente clasice la tehnologia modernă a motocicletelor, modelul R 18 Transcontinental îți oferă tot ce poți aștepta de la el. Și multe altele.

TESTEAZĂ MOTORUL MODELULUI R 18 TRANSCONTINENTAL

Tobă standard

Sunet inconfundabil

Puterea constă în relaxare – cu fiecare kilometru

De îndată ce pornești motorul, vei observa de unde vine numele de Big Boxer. Poți simți imensa capacitate cilindrică la fiecare nou metru parcurs. De la 2000 până la 4000 rot/min vei fi însoțit de cel puțin 150 Nm ai motorului tău boxer. Cuplul mare și forța de tracțiune naturală garantează o plăcere pură pe distanțe mari – relaxant, dar niciodată plictisitor. Și arborele cardanic expus, placat cu nichel strălucitor arată câtă istorie am adunat în 1802 cmc. Și acum? Ai timp pentru poveștile tale.

1802

Capacitate cilindrică

740

Înălțime șa

158

Cuplu motor la 3000 rot/min

24

Capacitate rezervor (aprox.)

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Date și DOTĂRI

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Faci kilometri relaxat și în siguranță

Cu modelul R 18 Transcontinental kilometrii sunt parcurși confortabil: Dynamic Cruise Control, DCC și Active Cruise Control opțional reglează automat viteza și distanța până la vehiculul din față. În plus, cele trei moduri de mers, controlul automat al stabilității ASC și controlul cuplului motorului MSR asigură implicit un grad mai mare de siguranță. Iar asistența la mers înapoi, Hill Start Control și închiderea centralizată pentru geamantane și topcase oferă și mai mult confort per kilometru, opțional.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MAI MULTE PE TEMA #SOULFUEL

R 18 Classic

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.