S 1000 XR

18.850 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW S 1000 XR

PUTERE MAXIMĂ - ANDURANȚĂ TOTALĂ

BMW S 1000 XR reprezintă simbioza supremă între capabilitatea de a parcurge distanțe lungi și o motocicletă sport High Performance. Cu ea poți lua câte viraje vrei – doar tu decizi când se termină cursa. Îmbunătățită în punctele decisive, atinge acum o putere maximă de 170 CP și îți oferă mai mult confort datorită unor adaptări extinse. Cu S 1000 XR poți experimenta plăcerea sportivă și suverană de a conduce, chiar și pe distanțe mai lungi. Așadar, ce mai aștepți? Potolește-ți setea de adrenalină și arată tuturor ce poți: #NeverStopChallenging.

Destinația este drumul

Pentru mai mult confort, chiar și în timpul călătoriilor lungi: geometria optimizată a șeii oferă mai multă libertate de mișcare în timpul deplasării, datorită creșterii lungimii și lățimii utile a șeii. Șaua este disponibilă în trei înălțimi și reprezintă o adevărată atracție. Iar secțiunea din spate se distinge, de asemenea, printr-un aspect nou, mai proaspăt, datorită prizelor de aer cunoscute din motorsport.

Agilitatea întâlnește exclusivitatea

Jantele din fibră de carbon M utilizate pentru prima dată, disponibile ca parte a pachetului M, precum și individual ca dotare specială, asigură o manevrabilitate deosebit de bună a motocicletei prin reducerea maselor rotative. Acestea sunt omologate pentru două persoane cu bagaje și reprezintă, de asemenea, un adevărat punct de atracție datorită autocolantelor standard pentru jante.

227

Masă proprie DIN în kg, incl. baterie M Lightweight, pachet călătorie și dinamic

114

Cuplu motor max. la 9250 rot/min în Nm

114

Putere kW/170 PS la 11.000 rot/min

999

cmc capacitate cilindrică

Mai multă putere pentru distanțe mai mari

Datorită diverselor optimizări, puterea noului S 1000 XR a crescut cu 5 CP. Ca urmare, acum atinge o putere maximă de 170 CP. Motorul cu patru cilindri în linie continuă să impresioneze ca sursă de putere superioară pentru plimbările sportive pe distanțe lungi. În plus, motocicleta respectă acum cel mai recent standard de emisii EU5+. Software-ul asistentului de comutare Pro a fost extins cu diverse funcții și permite astfel, printre altele, o amortizare îmbunătățită a schimbărilor de sarcină la schimbarea treptelor de viteză.

AȘA SUNĂ S 1000 XR

Sunet inconfundabil

Sunetul inconfundabil al lui S 1000 XR

ELEMENTE DE REFERINȚĂ ALE MODELULUI S 1000 XR

Trei culori, un singur mesaj

Cu variantele de vopsea de la S 1000 XR transmiți un mesaj vizual clar. Definite și precise, culorile subliniază caracterul vehiculului, până la ultimul detaliu.

Negru Storm metalizat 2

Cucerește drumurile în forță: vopseaua închisă negru Storm metalizat 2 subliniază aspectul dinamic al modelului S 1000 XR și face o impresie de neuitat.

Gravityblue metalizat

Aventuros și dornic de acțiune, modelul S 1000 XR, în culoarea inconfundabilă Gravityblue metalizat, acceptă orice nouă provocare.

Lightwhite uni / M Motorsport

O combinație de culori care este atât o promisiune, cât și o obligație. Acesta este locul unde genele modelului S 1000 XR sunt cel mai bine exprimate – și de pe pista de curse direct pe drum. Exclusiv în pachetul M.

Aspect marcant

Aici s-au schimbat anumite lucruri, nu doar din punct de vedere tehnic, ci și vizual: Colectorul de admisie al modelului S 1000 XR se distinge printr-un design nou, iar botul este vopsit pentru prima dată în culoarea vehiculului respectiv. Noua schemă de culori și benzile exclusive subliniază aspectul marcant al motocicletei. Panoul lateral față a fost, de asemenea, optimizat cu un model texturat de culoare neagră.

Fără griji la drum

Datorită pachetelor noastre INCLUSIVE, te poți concentra pe deplin pe plăcerea de a conduce în anii următori – pentru că îți extindem garanția.

Află mai multe

Pachetul călătorie include dotarea optimă pentru deplasări mai lungi. Pachetul include un portbagaj, suport antibalans, pregătire pentru navigație prin satelit, protecții pentru mâini, RDC și mânere încălzite.

Pachetul dinamic subliniază caracterul sportiv al modelului S 1000 XR și asigură performanțe și confort suplimentare. Pachetul include Dynamic ESA Pro, asistentul de comutare Pro și o reglare automată a vitezei.

Pachetul M accentuează profilul sportiv al modelului S 1000 XR. Vopseaua exclusivă alb Light uni/M Motorsport este inclusă numai în acest pachet și conferă un aspect energic. Pachetul include: șaua sport M pentru o susținere optimă în goana după viraje, bateria M Lightweight, jantele forjate M sau, opțional, jantele din fibră de carbon M cu greutate optimizată, lanțul M Endurance, dispozitivul M GPS Laptrigger, tobele sport, parbrizul Sport fumuriu și capacul de rezervor negru distinctiv.

Pachetul Carbon de înaltă calitate contribuie suplimentar la aspectul de supermotocicletă al vehiculului. Pachetul include: carenele laterale carbon M dreapta și stânga, apărătoarele de noroi M Carbon ale roții din față, capacul M carbon, precum și încuietoare de contact și direcție.

Pachetul Piese frezate M subliniază caracterul sportiv al vehiculului cu componente de înaltă calitate și marca exclusivă M. Pachetul include instalația suport de picior M, suporturile picior M pentru pasager, precum și manetele de frână și de ambreiaj rabatabile.

Personalizare

S 1000 XR îți oferă sportivitate pură și performanță pe distanțe lungi. Cu gama extinsă de dotări speciale și gama de accesorii originale BMW Motorrad, îți poți adapta modelul S 1000 XR în funcție de nevoile tale personale.

ALTE MODELE

R 1300 GS

F 900 XR

F 800 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.