F 800 GS

10.850 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 800 GS

DRUMURI SCURTE – AVENTURI MĂREȚE

Orice surprize îți aduce drumul, te poți baza pe el: datorită motorului nou mai puternic și multor altor îmbunătățiri, modelul F 800 GS este însoțitorul tău perfect pentru călătorii scurte sau lungi. Fă-ți bagajul, ia-ți prietenii și pornește la drum! Împreună veți explora noi rute și veți trăi aventuri de neuitat. Vei experimenta #SpiritOfGS îndeaproape, vei asculta focul de tabără sfârâind și vei lăsa în urmă toate grijile din viața de zi cu zi.

„ HUNGRY FOR MORE #SPIRITOFGS ”

ELEMENTELE DE REFERINȚĂ ALE MODELULUI F 800 GS

Simte experiența – nu doar drumul: Cu navigatorul nostru ConnectedRide

Cu navigatorul ConnectedRide, ai vizibilitate asupra tuturor informațiilor importante despre vehicul și trafic în timpul deplasării. Actualizările periodice ale hărților îți garantează că vei ajunge la orice destinație îți dorești. Hardware-ul robust poate face față la aproape orice. Cu aplicația BMW Motorrad Connected, poți, în plus, să-ți integrezi smartphone-ul și funcțiile acestuia.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

PROPULSIE PUTERNICĂ

895

cmc capacitate cilindrică

91

Nm cuplu motor max. la 6750 rot./min

853

cmc capacitate cilindrică

815

mm înălțime șa în serie

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Mai multă putere, mai multă bucurie

Plăcere pură de a conduce pe orice traseu: noul motor Parallel-Twin al modelului F 800 GS oferă mai multă putere maximă cu o curbă a cuplului motor optimizată. Datorită curbei de putere optimizate, modelul F 800 GS atinge mai devreme puterea maximă de 64 kW (87 CP) la 6750 rot./min cu o curbă a cuplului motor maxim crescută simultan de 91 Nm la 6750 rot./min.

AȘA SE AUDE MODELUL BMW F 800 GS

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

Plăcere pură de a conduce și cu permisul A2

Ești posesorul unui permis de conduce categoria A2? Și în această situație poți conduce acest model. Află mai multe informații de la partenerul tău BMW Motorrad.

Află mai multe

DESIGN PUTERNIC, STIL INDIVIDUAL

Din 3 variante, creeaz-o pe a ta

F 800 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

Vopsea uni alb Light

Modelul F 800 GS întruchipează lejeritatea și dinamismul. Acest lucru se datorează în primul rând capitonajului de culoare deschisă în vopsea uni alb Light și șeii sale distinctive, în negru și roșu, precum și etichetei GS și ghidonului negru.

Sport

Sportiv în totalitate: Modelul F 800 GS Sport în culoarea albastru Racing metalizat se deplasează dinamic spre linia de start. Șaua în culoarea negru/roșu cu eticheta „GS” oferă un contrast excelent cu masca radiatorului de culoare deschisă în vopsea uni alb Light și ghidonul argintiu.

Triple Black

Culoarea negru Storm metalizat accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 800 ​​GS Triple Black. Masca radiatorului în gri Mineral metalizat mat și șaua în negru/gri, precum și eticheta GS, scot în evidență aspectul motocicletei.

ADAPTEAZ-O PREFERINȚELOR TALE

Cu pachetul Dinamic, beneficiezi de siguranță sporită și totodată de sportivitate. Pachetul include modurile de conducere Pro, care îți permit să selectezi modul de conducere adecvat în funcție de situație. Asistentul de comutare Pro îți oferă și mai mult control în situații neașteptate. Cu Dynamic ESA, șasiul automat este amortizat, iar tu poți stabili cât de intens trebuie să fie contactul dintre anvelopă și suprafață.

Pachetul perfect pentru toți cei care pun preț pe confort. Datorită funcției Keyless Ride, de acum încolo cheia poate rămâne în buzunar. Reglarea electronică automată a vitezei menține viteza de deplasare constantă. Cu ajutorul suportului pentru bagaje, îți poți fixa cu ușurință topcase-ul. Kitul de navigație cu suport și Mount Cradle pentru panoul de bord integrează perfect navigatorul ConnectedRide BMW în cockpit și, astfel, în câmpul vizual direct al pilotului. În plus, lanțul M Endurance asigură un grad mai redus de întreținere pentru roata din spate.

La fel de unică ca tine

Cu dotarea specială potrivită din fabrică și accesoriile originale BMW Motorrad, poți da o notă personală modelului BMW F 800 GS. Află mai multe aici.

Spre Personalizare

ȘI MAI MULT #SPIRITOFGS

BMW G 310 GS

Transformă-ți viața de zi cu zi într-o aventură.

BMW F 900 GS Adventure

Potrivită pentru călătorii lungi și trasee pline de provocări.

Stilul care ți se potrivește

Găsește-ți piesa preferată din colecția BMW Motorrad.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.