PERSONALIZARE

MOTOCICLETA BMW R 18 TRANSCONTINENTAL

Toată această putere a modelului R 18 Transcontinental înseamnă o călătorie relaxată. Ești pe drum – așa cum îți place ție. Pentru că R 18 Transcontinental este orientat complet spre personalizare. Pentru inspirație, ți-am pregătit deja trei sugestii. Dar, în cele din urmă, tu decizi încotro mergi.

Design și prezență

Piesele frezate de aluminiu din colecția de design „2-Tone-Black” au fost concepute împreună cu Roland Sands Design. Suprafața lor neagră este dublu eloxată. Suprafețele mate și lucioase au drept rezultat un aspect la fel de captivant și exclusivist. Deflectoarele de vânt colorate, toba de eșapament finală neagră și minisemnalizatoarele negre cu leduri completează acest aspect până la ultimul detaliu.

Cele mai importante întrebări și răspunsuri despre autonomie și încărcare

Capacul carcasei motorului în 2-Tone-Black, de înaltă calitate, fabricat din aluminiu frezat, demonstrează caracterul impresionant al motorului Boxer.

Capacele din aluminiu în 2-Tone-Black vasele de expansiune din față prezintă accente de design impresionante.

Minisemnalizatorul cu leduri din față, în negru strălucitor, oferă motocicletei un aspect minimalist datorită designului său compact.

Roțile din față și din spate în 2-Tone-Black, din aluminiu de înaltă calitate, se prezintă cu un aspect exclusiv în două tonuri, cu frezare contrastantă elaborată.

Toba de eșapament Round subliniază sunetul motorului boxer și face ca fiecare călătorie să reprezinte o adevărată experiență vizuală și acustică.

Capacele de chiulasă de înaltă calitate 2-Tone-Black, fabricate din aluminiu frezat, pun motorul boxer în centrul atenției.

Pragurile 2-Tone-Black din aluminiu reprezintă soluția elegantă, atunci când vine vorba de un drum relaxat.

Deflectorul de vânt colorat oferă o experiență de conducere puristă.

Extravagant și cu sunet melodios

Vopseaua Option 719 Galaxy Dust metalizat/argintiu Titan 2 metalizat pare să fie mereu în mișcare. În funcție de incidența luminii, culoarea se schimbă în mod impresionant de la violet la albastru turcoaz. Cu ghidonul înalt al baggerului bine controlat, te simți confortabil pe șaua încălzită Option 719 și te bucuri de peisaj și de vântul care bate din spatele parbrizului mascat al baggerului. În plus față de Big Boxer și de toba de eșapament cromată, seria Gold Stage 2 marca Marshall cu amplificatorul său de 180 de wați oferă, de asemenea, sunetul care te inspiră cu adevărat.

În versiunea Option 719 Galaxy Dust metalizat/argintiu Titan 2 metalizat, o vopsea de efect creează contraste cu schema de culori altfel clasică.

Șaua neagră Option 719 cu înălțime standard are cusături romboidale, impresionând prin aspectul său elegant.

Seria Gold Stage 2 marca Marshall extinde sistemul audio de serie cu două subwoofere în geamantanele laterale și două difuzoare în topcase. În plus, sunt instalate difuzoare frontale mai bune.

Toba de eșapament Round subliniază sunetul motorului boxer și face ca fiecare călătorie să reprezinte o adevărată experiență vizuală și acustică.

Parbrizul mascat combină un aspect personalizat atractiv cu protecția medie împotriva vântului și a intemperiilor.

Stil și confort

Piesele pachetului de design Option 719 AERO continuă în mod constant aspectul modelului R 18 Transcontinental, făcând referire la aspectul elegant din anii 1920 și 1930. În plus, parbrizul Transcontinental este mascat, iar capacul tobei de eșapament este negru.

Semnalizatoarele cu leduri, lumina adaptivă în viraje, închiderea centralizată și asistența la mersul înapoi clarifică lucrurile rapid: Aici timpul nu a stat în loc. Mai degrabă, istoria întâlnește cea mai modernă tehnologie a motocicletelor, cu un maximum de confort.

Vopseaua Manhattan metalizat mat conferă motocicletei un aspect elegant și totodată expresiv.

Pachetul Piese frezate Option 719 Aero ne duce cu gândul la aspectul inconfundabil al modelului Streamliner din anii 1930.

Roata Option 719 Aero pe argintiu conferă motocicletei o notă individuală.

Semnalizatorul cu leduri într-o carcasă din metal de culoare neagră este un produs de calitate superioară și se caracterizează prin designul său minimalist.

Lumina adaptivă în viraje asigură o iluminare semnificativ mai bună a carosabilului la deplasarea în curbe.

Închiderea centralizată blochează și geamantanul pe vehicul după ce mașina a fost blocată.

Asistența la mersul înapoi ajută la manevrarea și parcarea de ex. pe suprafețe denivelate și unde spațiul este limitat.

Motocicleta ta R 18 Transcontinental, turul tău

Tu știi cel mai bine unde să mergi: configurează-ți motocicleta R 18 Transcontinental.

Spre configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.