#SPIRITOFGS

Spiritul GS trăieşte în aventurile nelimitate de pe drum, dar şi din afara acestuia. Susţine libertatea, curajul, curiozitatea, pofta de rătăcire și foamea de a explora noi lumi. Cu gama GS nu există limite, iar dorința ta de explorare se poate dezvolta prin experiența extraordinară a pilotajului.

ELEGANTUL

BMW R nine T Urban G/S

Pe șosea, dar şi în afara ei – emblematicul BMW R Ninet Urban G/S surprinde prin capacităţile lui şi se potriveşte perfect în călătoriile tale unice, indiferent de destinaţie.

Contact

EXPLORATORUL

BMW G 310 GS

Este timpul să explorezi jungla urbană – BMW G 310 GS este partenerul perfect de zi cu zi pentru călătorii de neuitat în împrejurimi.

Contact

VERSATILUL

BMW F 750 GS

Poţi avea totul – ușor de manevrat, design zvelt și ergonomie optimizată. BMW F 750 GS îndeplineşte toate cerinţele atunci când vine vorba de următoarea aventură.

Contact

PIONIERUL

BMW F 850 GS

Mergi unde nimeni nu a mai ajuns până acum, în necunoscut – BMW F 850 GS este alegerea perfectă pentru orice împătimit care a dorit întotdeauna să știe ce se află la orizont.

Contact

CUCERITORUL

BMW F 850 GS Adventure

Împotriva limitelor – cu cel mai mare confort posibil. BMW F 850 GS Adventure este pregătit pentru toate tipurile de teren din următoarea ta călătorie și vine cu accesorii durabile.

Contact

LEGENDA

BMW R 1250 GS

Legendele se construiesc, nu se nasc. BMW R 1250 GS este un simbol de zeci de ani și știm de ce: design încântător, accesorii suplimentare și o sete nemărginită de aventură.

Contact

AVENTURIERUL

BMW R 1250 GS Adventure

Cum va fi următoarea ta aventură? Cu BMW R 1250 Adventure, nicio destinație nu este prea departe – noul nostru standard optimizat pentru touring și confort se va asigura de acest lucru.

Contact

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.