ÎNTOTDEAUNA PE DRUM.

Hing Yeung merge cu 12 motociclete.

Pe locuri, pregătiți-vă pentru aventură, start: dacă ar fi după Hing, ar fi tot timpul pe drum. Călătorie, călătorie și mai multe călătorii. Pe una din cele 12 motociclete ale sale. Nu este o surpriză: Hing se simte acasă oriunde, întotdeauna deschis față de lume. Născut în Hong Kong și crescut în Olanda, acesta trăiește și muncește acum în Long Beach, California.

Nu îmi curăț motocicleta. Stăpânesc ploaia.
#MAKEITSPEZIAL

Sunt întotdeauna pregătit să plec.

Setea sa de aventură l-a purtat prin 25 de țări pe motocicletă. Asia de Sud, Columbia, Maroc, Europa de Vest, SUA și Mexic, pentru a numi câteva. Eroul său: norvegianul Helge Pedersen. Aventurierul a acumulat 250.000 de mile și a străbătut 77 de țări în zece ani.

Hing Yeung și Helge Pedersen. Cei doi bărbați mai au ceva în comun: BMW R 80 G/S. Motocicleta favorită a lui Hing. It’s an iconic bike and legendary in the motorcycle world. „It’s the best bike ever made”, Hing gushes. Din cele douăsprezece motociclete pe care le deține, șase sunt BMW enduro: trei R 80 G/Ss, un R 80 G/S HPN Dakar Replica și două R 80 G/S Paris-Dakar. Toate motociclete legendare. R 80 G/S este o motocicletă pentru câștigători: motocicleta a mers spre victorie la Raliul Dakar în 1981, 1983, 1984 și 1985. Când Hing se urcă pe una dintre aceste motociclete legendare, retrăiește istoria.

Lui Hing îi place să plece la drum din impuls și fără prea multă planificare. O bagă în viteză și pleacă. Are nevoie de libertatea de a se opri oriunde și oricând vrea. Without having to think about other riders. „You always meet people on the road anyway”. Și mai degrabă și-ar petrece timpul discutând cu oamenii decât lustruindu-și motocicleta. His bike-washing method is unconventional: „I take a ride in the pouring rain. It’s super easy and doesn’t take more than five minutes”. As he rides, he listens to the Pharrell Williams song „Come get it Bae”: „Gonna pop a wheelie, don’t try to high”.

Este evident că Hing nu poate trăi fără motocicletele sale. Însă directorul creativ profesionist ar fi pierdut și fără smartphone-ul său. Îl utilizează pentru a străbate orașele, a-și suna prietenii și a face fotografii deosebite. And since it’s easy to work up an appetite on the road, he uses the „Food Finder” app to find nearby restaurants. Hing este întotdeauna gata de drum. He wants to „explore more” – that’s the motto he would scrawl on his tank. Acest globetrotter are mai mult de 25 de țări de descoperit. Și pleacă din loc.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.