G 310 GS

5.900 €*

82 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW G 310 GS.

SETEA PENTRU AVENTURĂ. ÎN FIECARE ZI.

Fi spontan, ieși din rutină, transformă viața de zi cu zi într-o experiență personală. Aventura este întotdeauna chiar în fața ușii tale de la intrare – fă-o să fie și aventura ta cu modelul G 310 GS. Te duce prin jungla urbană, încrezător și fără griji, și afară în zonele rurale din împrejurimi. Deoarece cu G 310 GS, aventurile nu trebuie să fie mari pentru a fi de neuitat. Ceea ce contează este că le trăiți – în fiecare zi

DESIGNUL MODELULUI G 310 GS

Alege-ți stilul.

Modelul BMW G 310 GS este disponibil în trei variante interesante de culoare: roșu Racing, negru Cosmic și – ca adevărat element distinctiv – alb perlat metalizat.

Roșu racing nemetalizat

Numai culoarea promite un aspect sportiv și o siluetă dinamică.

Alb perlat metalizat

Designul grafic albastru/roșu, combinat cu caroseria de culoare alb perlat metalizat, reflectă perfect culorile clasice BMW Motorsport.

Negru Cosmic one

Negrul subliniază aspectul GS inconfundabil.

GS tipic.

Un GS nu poate fi confundat. Robust. Divers. Și cu designul său tipic, acest model întruchipează faimosul GS Spirit. Silueta, parbrizul de protecție și renumita ergonomie GS garantează o plăcere intensă de a conduce pe orice suprafață. Cu variațiile de culoare vii și deosebite, vei atrage atenția tuturor din jungla urbană. Elementele de design de înaltă calitate evidențiază aspectul GS inconfundabil dacă ești în căutare de aventură.

MOTOR MONOCILINDRIC ÎN PATRU TIMPI

19

Roată față în inchi

180

Cursă suspensie în mm

835

mm înălțime șa

3,33

Consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial

Motor monocilindric în patru timpi, răcit cu apă

DATE ȘI ECHIPAMENT

Un amestec dinamic.

Motorul cu un singur cilindru este deosebit, deoarece cilindru înclinat spre spate, iar capul chiulasei este rotit la 180 de grade. Printre altele, aspectul neconvențional al motorului este deosebit de impresionant. Acesta poziționează centrul de greutate la un nivel jos și aproape de roata din față – permițându-ți să iei fiecare colț cu ușurință și precizie de pe G 310 GS.

Nu numai că nu este nicio urmă de îndoială că la exterior este un GS; dar la interior vei găsi și experiența și calitatea BMW Motorrad. Datorită combustiei eficiente și sistemului de aer secundar, modelul G 310 GS respectă standardele stricte Euro IV. În același timp, configurația specială a motorului asigură nu numai un consum redus, ci și o controlare puternică și armonioasă a puterii chiar și în intervalele de turație mai joase. 313 ccm și 25 kW (34 CP) la 9 500 RPM garantează puterea și accelerația necesare.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI G 310 GS

Ușor și de încredere.

Pilotajul relaxat și lipsit de stres nu reprezintă o problemă, datorită poziției tipice a șeii GS. Ghidoanele, scărițele și elementele de operare sunt aranjate într-un mod echilibrat, făcându-le ușor accesibile atât pentru motocicliști mai înalți, cât și pentru cei mai scunzi. Iar o cursă a suspensie de 180 mm, furca inversată stabilă și roata din față de 19″ asigură o plăcere reală de a conduce pe orice suprafață. Cadrul tip pod cu grilă din oțel solid susține și el stabilitatea în timpul cursei. G 310 GS trece ușor și precis prin jungla urbană sau de-a lungul străzilor uitate către următoarea aventură – ceva nou în fiecare zi.

AFLĂ MAI MULTE

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

G 310 GS oferă șaua potrivită pentru fiecare tip de motociclist și în acest fel permite un pilotaj relaxat și lipsit de stres. Alături de înălțimea standard de șa de doar 835 mm, alte două opțiuni sunt disponibile ca accesorii speciale: o varianta joasă de 820 mm și o șa mai înaltă, confortabilă, cu o înălțime a șeii de 850 mm.

Atât ghidoanele, cât și scărițele și elementele de operare sunt dispuse pe G 310 GS într-un mod echilibrat, garantând astfel poziția tipică a șeii GS. Acest lucru asigură o poziție relaxată și ușor ridicată a șeii pentru motocicliștii mari și mici – o privire de ansamblu perfectă și o manevrare precisă.

Din 2013, nu a lipsit de la nicio motocicletă BMW: ABS standard. La G 310 GS, acesta asigură manevre de frânare în condiții de siguranță la fiecare călătorie, alături de plăcuțe puternice de frână. Pentru utilizarea off-road, sistemul ABS poate fi dezactivat.

Află mai multe

ACCESORII PENTRU MOTOCICLETA TA G 310 GS

Geantă pentru rezervor care poate fi scoasă

Oferă spațiu din belșug, așa încât să ai întodeauna totul la ține.

BMW Motorrad Navigator Street

De la o curbă la altă.

Suport Smartphone BMW Motorrad

Cutie tare etanșă la praf și impermeabilă pentru smartphone.

ASPECT PERFECT, PROTECȚIE OPTIMĂ

Costum VentureShell

Costumul perfect pentru plimbările pe timp de vara pe șosea și off-road.

Cizme pentru pietriș

Cizme enduro impermeabile din piele potrivite pentru utilizare zilnică.

Cască system 7 Carbon spectre de fluorescentă

Stabilește noi standarde în ceea ce privește siguranță, aerodinamică și versatilitatea.

ALTE MODELE ADVENTURE

R 1250 GS Adventure

F 850 GS

F 750 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.