R 1250 R

14.150 €*

198 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R 1250 R.

MAI VERSATIL ȘI MAI EXPRESIV CA NICIODATĂ.

Noul R 1250 R are acum un aspect mai dinamic. Asta în principal datorită motorului Boxer complet nou – cu un cuplu maxim de 143 Nm, motorul revizuit livrează mai multă putere decât oricând. Aici, sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam este o tehnologie inovatoare care îți oferă performanțe optime în fiecare plajă de turație a motorului. În timpul unei plimbări relaxate sau unei ture sportive, experimentează senzațiile tari și forța tipică a motorului Boxer în orice moment.

DESIGNUL LUI R 1250 R

Roadsterul tău, stilul tău

Noile elemente – spoilerul de sub motor și grilele pentru radiator – aduc un look proaspăt. Culoarea de bază a lui R 1250 R este la fel de atemporală precum însuși roadsterul: Negru Storm metalizat accentuează aspectul pur al motocicletei. Pentru tipul dinamic este disponibil Style Sport. Dacă vrei să radiezi de o eleganță pură, alege Style Exclusive. Orice stil alegi, te vei bucura de roadsterul tău și vei savura fiecare tură în stilul tău propriu.

Negru Storm metalizat

Pentru un aspect clasic, versiunea de bază este vopsită în negru Storm metalizat – aripa față, spoilerul față, elementele laterale ale rezervorului și carenele laterale din spate sunt îmbrăcate în această culoare subtilă. Multe detalii negre completează aspectul general armonios al roadsterului: cadrul principal și subcadrul spate, etrierele de frână, carcasa radiatorului precum și șaua.

Stilul HP

Fără compromisuri: Style Sport accentuează partea dinamică, grație combinației de culori alb Light uni, albastru Racing metalizat și roșu Racing uni. Etrierele de frână aurii, precum și spoilerul de sub motor, grilele pentru radiator și capacele rezervorului, toate sunt realizate din oțel inoxidabil și conferă un aspect aparte.

Stilul Exclusive

Roadsterul tău face impresie în fiecare tură cu Style Exclusive. Toate elementele carenajului sunt vopsite în culoarea Gri mineral metalizat. Etrierele de frână aurii, cadrul principal gri Agat, precum și grila radiatorului și capacul rezervorului din oțel inoxidabil accentuează eleganța – pentru un aspect unic.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

1,254

cmc cilindree

100

kW (136 CP) la 7.750 rpm

143

Nm cuplu max. la 6.250 rpm

18

Capacitate rezervor 18 litri

Mai multă forță de boxer.

Încă de la pornire, poți simți calitățile superioare ale noului motor Boxer: sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o livrare a puterii lină și suverană la toate regimurile de turație. Cu o cilindree crescută la 1.254 cmc și un cuplu maxim de 143 Nm, noul motor oferă un plus de performanță care este disponibil în orice moment și cu care cauți să te catapultezi chiar și din cele mai strânse viraje cu mai multă forță.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI R 1250 R

Tobă standard

Amortizorul de zgomot, proiectat din oțel inoxidabil, atrage toate privirile.

Tobă de eșapament sport

Tobă dublă slip-on pentru un sunet impresionant și un aspect grozav. Carcasă din titan, interior din oțel inoxidabil.

Iată ce e nou.

Far Pro.

Farul pe timp de zi cu LED este activat pe timpul zilei ca înlocuitor pentru farul principal, prin intermediul unui senzor de lumină, sau manual, prin apăsarea butonului destinat acestui scop. Când se întunecă sau când intri într-un tunel, sistemul trece automat pe farul principal.

BMW Motorrad Connected.

Conectează smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth. Ecranul de 6,5'' îți arată toate informațiile legate de motocicleta ta și îți oferă, în combinație cu aplicația pentru smartphone, elemente suplimentare, precum navigație, muzică si telefonie.

BMW Motorrad Spezial.

Acum ai mai multe opțiuni sa faci noul BMW R 1250 R motocicleta ta cu adevărat: fie că optezi pentru pachetul Billet Classic al Opțiunii 719 sau pentru pachetul Billet HP, ambele sunt opțiuni de customizare din fabrică foarte exclusiviste și de înaltă calitate. În plus, poți să-ți adaptezi motocicleta cu noile jante Classic si Sport ale Opțiunii 719, pentru a se potrivi și mai bine cu gusturile tale, sau să o rafinezi cu culoarea Stardust metalizat Option 719. Șaua maro închis Option 719 și toba sport HP adaugă încă o tușă interesantă.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA asigură o ținută de drum mai stabilă și, implicit, mai sigură. Sistemul reglează automat amortizarea și pretensionarea arcurilor, în funcție de condițiile de deplasare și de sarcină și oferă cel mai înalt nivel de confort și de tracțiune pe toate suprafețele, chiar și cu motocicleta înclinată.

ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 R

MAI MULT INDIVIDUALISM.

Pentru nevoile tale.

Pentru R 1250 R există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

AFLĂ MAI MULTE

ECHIPAMENT ADECVAT

Jachetă

Club leather.

Mănuși

Downtown

Ghete

Sneaker Dry

ALTE MODELE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.